Allt du behöver för att spela Pokemon Trading Card Game, på svenska!

Välkommen till vår blogg om Pokémon Trading Card Game (TCG) på svenska!

Det finns så mycket information ute på nätet om Pokémonkortspel, men allt är på engelska (eller något annat språk), så vårt mål med denna sida är att du ska kunna läsa mer om Pokémon TCG på svenska istället! Vi kommer även att göra videos, där vi visar och berättar mer om detta roliga, spännande och utmanande spel.

Vi vänder oss först och främst till nya spelar som på ett enkelt sätt vill komma igång med sitt spel. Vi kommer att ge tips om lekar och kort som inte kostar en hel förmögenhet, men ändå är spelbara i turneringar. Dessa kallas ofta på nätet för ”low budet deck” och vi kommer i vår blogg att följa utvecklingen av nya budgetlekar för dig!

Professor Sycamore
Professor Sycamore – ett kort som behövs i nästan alla lekar!

Vi vill även att det ska vara lätta att få tag i Pokémonkort, så dels har vi skapat en prenumerationsmöjlighet på Pokémon Boosterpack för dig och dels kommer vi att sälja singelkort, så att du lättare kan bygga din egen lek!

Om du prenumerarar på Boosterpack så kommer de att skickat direkt hem till din brevlåda för ett mycket bra pris. Du slipper ta dig till närmaste leksaksaffär, samt att priset för varje Boosterpack är billigare än vad det skulle kosta att köpa det på nätet. Läs mer om Prenumerera på Boosterpack här! Vill du titta på våra singelkort så kan du göra det här. Till singel-korten!

Förhoppningsvis kommer vi även att ha gästbloggare som ger sina tips om spelet och också reportage från olika turneringar i landet.

Så varm välkommen till pokémonvärlden!

You gotta catch ’em all!

Ash_BW

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *